Verzenden & Retourneren

Levering

Alle producten worden binnen enkele werkdagen verzonden, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Wij nemen dan uiteraard telefonisch of via e-mail contact met u op.


Tarieven

De prijzen in onze winkel zijn exclusief 21%BTW. Het totale aankoopbedrag ( inclusief BTW en eventuele verzendkosten ) worden altijd getoond voor het afronden van de bestelling.


Annuleren
Standaard-bestellingen gedaan via de webwinkel kunnen, zonder opgaaf van reden en mits niet verzonden, binnen 14 dagen kosteloos geannuleerd worden. (standaard-bestellingen: zie algemene voorwaarden).


Retourneren B2C

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen, mits in onbeschadigde, originele verpakking. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@afdekproducten.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:

Meubelpoten.nl
t.a.v. W. Dielessen
Provincialeweg 8A
3329 KP Dordrecht


De ‘Wet kopen op afstand’ geldt alleen bij een consumentenaankoop. Een klant die een bestelling plaatst uit naam van een bedrijf, kan zich dus niet beroepen op het consumentenrecht. Dit betekent onder andere ook dat een bedrijf geen recht van retournering heeft. 

Retourneren B2B

Wij merken u aan als bedrijf als u een bedrijfsnaam en/of een BTW-nummer heeft ingevoerd tijdens het bestellen. Er kunnen ook andere factoren zijn waardoor wij u aanmerken als bedrijf zoals het bestelling op een adres waar een bedrijf gevestigd is.

Wanneer u als bedrijf een bestelling plaatst heeft u niet het recht om te retourneren of om te ruilen. Uiteraard kunt u contact opnemen met ons en zullen wij per situatie bekijken wat mogelijk is.


Informatie over bestellingen
Wij houden u (via e-mail) op de hoogte over de status van uw bestelling. Daarnaast kunt u indien gewenst de voortgang van de verwerking van uw bestelling online volgen.