Tijdelijke actie! Dubbele kloostervoet, kasteelpoot salontafel onderstel 450x145mm - Model KT2S

Aanbieding Tijdelijke actie! Dubbele kloostervoet, kasteelpoot salontafel onderstel 450x145mm - Model KT2S

Tijdelijke actie! Dubbele kloostervoet, kasteelpoot salontafel onderstel 450x145mm

Omschrijving:
Dubbel onderstel voor salontafel kloostermodel, kasteelmodel, type KT2S, grenenhout ( wordt geleverd zonder tussenregel/balk )

Houtsoort:
Grenenhout

Afmetingen:
Hoogte 450 mm, Breedte 145 mm
Voet: Lengte 500mm, breedte 100 mm, hoogte 70 mm
Ten behoeve van het vervoer worden de voeten en de kolommen worden los geleverd. 

Montage:
Het monteren van de voet aan de kolom kan eenvoudig middels schroeven vanaf de onderzijde. We raden verder aan om ten behoeve van de montage aan het salontafel een vierkante/rechthoekinge plaat ( bijv. 12mm multiplex 30x30 of 30x80) op de bovenzijde van de kolom te monteren om vervolgens eenvoudig via de onderzijde van deze vierkante plaat het tafelblad te bevestigen. De dikte van deze vierkante bevestigingsplaat kunt u laten afhangen van de dikte van uw tafelblad en om zo aan de gewenste zithoogte te komen. Standaard wordt een hoogte van ong. 45cm aangeraden, maar dit is uiteraard zeer persoonlijk.

Afhalen:
N.B. Deze tijdelijke actie op onze kloostertafel kasteeltafel onderstellen geldt bij het afhalen van uw product in onze showroom te Dordrecht
Tevens is deze actie niet geldig in combinatie met andere lopende aanbiedingen zoals kortingscodes, etc.

Showroom:
Meubelpoten.nl | Kerkeplaat 2F unit 88 | 3313 LC Dordrecht
Op afspraak geopend na het maken van een telefonische afspraak via 06-34090222.

Trefwoorden:
kloostertafel, kasteeltafel, robuuste kloostertafel, rustieke kloostertafels of kloostertafels, massieve kloostertafel onderstellen, massief onderstel kloostertafel, massief onderstel grenen kasteeltafel, kloostertafel, Kloostertafel kasteeltafel onderstel, kolomvoet kloostertafel, kasteelvoet, kloostertafel poot, kasteeltafel poot.

Kolomonderstellen
ModelSalontafel
MateriaalGrenenhout
Afmetingen450x145mm
ActieAfhalen=korting
UitvoeringDubbel - set 2 st.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

U heeft een vraag over Tijdelijke actie! Dubbele kloostervoet, kasteelpoot salontafel onderstel 450x145mm - Model KT2S?

Montage klooster onderstel eettafel:
Het monteren van de voet aan de kolom kan eenvoudig middels schroefbouten vanaf de onderzijde. We raden verder aan om ten behoeve van de montage aan het tafelblad een vierkante / rechthoekige plaat ( bijv. 18mm multiplex 50x50cm of 60x140 ) op de bovenzijde van de kolom te monteren om vervolgens eenvoudig via de onderzijde van deze vierkante plaat het blad te bevestigen. De dikte van deze vierkante bevestigingsplaat kunt u laten afhangen van de dikte van uw tafelblad en om zo aan de gewenste zithoogte te komen. Standaard wordt een zithoogte tussen de 75-80cm aangeraden, maar dit is uiteraard zeer persoonlijk en daarbij afhankelijk van bijvoorbeeld de hoogte van eventuele armleuningen van de eetkamerstoelen.

Montage klooster onderstel salontafel:
Het monteren van de voet aan de kolom kan eenvoudig middels schroeven vanaf de onderzijde. We raden verder aan om ten behoeve van de montage aan het salontafelblad een vierkante/rechthoekige plaat ( bijv. 12mm multiplex 30x60 ) op de bovenzijde van de kolom te monteren om vervolgens eenvoudig via de onderzijde van deze vierkante plaat het blad te bevestigen. De dikte van deze vierkante bevestigingsplaat kunt u laten afhangen van de dikte van uw tafelblad en om zo aan de gewenste zithoogte te komen. Standaard wordt een hoogte van 45cm aangeraden, maar dit is uiteraard zeer persoonlijk en daarbij afhankelijk van uw doeleinde.

Let op:
Deze tijdelijke actie op onze kloostertafel kasteeltafel onderstellen geldt bij het afhalen van uw product in onze showroom te Dordrecht.

Showroom:
Tafelpoten.nl | Kerkeplaat 2F unit 88 | 3313 LC Dordrecht 

Openingstijden:
Op afspraak geopend na telefonisch overleg via 06 - 34 09 02 22

Ruime voorraad en snelle levering!
Levertijd: 1-2 werkdagen

  • Model: KT2S
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 195,00
  • € 165,00
  • incl. BTW € 199,65

Tags: dubbele, kloostervoet, kasteelpoot, salontafel, onderstel, 450x145mm, kolomonderstellen